From Name:
From Email:
To Name:
To Email:

Optional Message:


LAVA Designs new light canopy for Philips Lighting Headquarters

from LEDinside

LAVA's design for the new Philips Lighting Headquarters features an experiential welcome in the atrium and office spaces that foster creativity. Visitors are greeted by a huge parametrically designed interactive light "tree," a sculpture of light containing 1,500 "leaves," panels suspended from the ceiling. Reflective surfaces create a play of light and shadow. The concept is of golden light filtering through trees. Light was used for information, visualization, emotion, and enabling. LAVA not only showcases the latest lighting technology – the sculpture gives shape and visibility to light. Light is the tool to create a volume of space. more


Powered by MultiBriefs
7701 Las Colinas Blvd., Ste. 800, Irving, TX 75063